Unieke oude houten schoolvloer

Bebo parket heeft zijn hand weten te leggen op een unieke oude houten schoolvloer, deze vloer is de perfecte keus als u een voorkeur heeft voor antiek ogend hout. Ook zal de vloer uitstekend tot z’n recht komen in een gezellig tuinhuisje of schuur.

Hieronder ziet u een aantal goede foto’s van de oude houten vloer. Bij interesse kunt u contact met ons opnemen of bellen naar 0546 – 750 238. Tevens is een bezoek aan onze showroom ook altijd mogelijk, u bent van harte welkom!

Op deze foto ziet u vooral goed hoe stoer de vloer er uit ziet na zo’n lange tijd, de donkere vloer kleur zet dit nog wat extra kracht bij. Dit zorgt er ook voor dat deze vloer prima te gebruiken is – zelfs als u geen voorkeur heeft voor een oud ogende vloer.

Deze foto geeft erg goed weer dat een oude vloer niet alleen maar stoer er uit ziet, maar ook wel wat rustiger kan zijn. Deze vloer is uitstekend te gebruiken in wat lichtere omgevingen, of in een gezellig tuinhuisje of schuur. De vloer geeft daarbij namelijk ook een erg warm gevoel af.